Ref Enevold Hansens memoarer:
27/4-36 besluttet brannstyret å innhente anbud på ny utrykningsbil. 4/7-36 ble bilen bestilt og omgående levert av Teie Bilpark. Hallenstvedt & Jensen bygde karosseriet. Bilen ble levert brannvesenet fullt ferdig 22/8-36. Første utrykning med denne bilen var til Fadum i Sem 30/8-36.
I 1936 ble det anskaffet en innelukket brannbil for utrykninger i landdistriktene. Bilen ble bygget opp hos Hallenstvedt & Jensens mek. verksted, som leverte bilen 22. august. Den første utrykningen var 30. august 1936 til brann etter lynnedslag på Fadum i Sem. Til å begynne med sto det Tønsberg brannvesen / Landdistriktene på dørene, og derav navnet Bondejenta. Navnet Landdistriktene ble senere forandret til Sem kommune. Bilen fikk påmontert frontpumpe på ettersommeren 1947, en pumpe som ga 1500 l/min.
Bilen var i brannvesenets tjeneste til den ble nedgravd på fyllinga på Kilen i 1973 på grunn av plassmangel, da en ny brannbil var innkjøpt og trengte plassen på den gamle brannstasjonen ved torvet.
Men heldigvis så skjedde det noe med tankegangen og holdningene like etter dette, for året etter ble Indiana’en kjøpt tilbake og restaurert, og både Indiana’en og Metz-stigen er siden tatt godt vare på. Brannsjef/kommuneingeniør Annar Holm uttalte til Tønsbergs Blad 19.desember 1973 at han gjerne skulle samlet sammen gammelt utstyr og etablert et brannmuseum. Noe museum har dessverre enda (2019) ikke blitt noe av, men vi har klart etterhvert å få samlet sammen og tatt vare på en del utstyr.